Begeleiders

Dirigent Peter Bos werd geboren in Kampen. Na het doorlopen van de muziekschool in Kampen heeft hij een tiental jaren orgel, piano en theorielessen gevolgd bij Klaas Jan Mulder. Daarnaast bezocht hij twee zomercursussen koordirectie, uitgaande van de Kurt Thomas Stichting te Den Haag. Van beroep was hij leerkracht aan een protestants christelijke basisschool te Dronten, de plaats waar hij ook woont. 

Peter Bos

Peter Bos is in het verleden dirigent geweest van diverse gemengde en mannenkoren en is sinds 1998 dirigent van het Christelijk Mannenkoor Staphorst. Sinds maart 2010 dirigent van het Christelijk Mannenkoor Asaf Dedemsvaart. Verder is hij vervangend dirigent van diverse koren waaronder Concertkoor “Immanuel” te Kampen. Hij begeleidt diverse koren op orgel en piano.

Bovendien is Peter Bos ruim 40 jaar vaste organist in de Ned. Ger. Kerk te Dronten. In april 2016 ontving hij een Koninklijke onderscheiding behorende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Geurt Souman, 2e Dirigent Asaf

Geurt Souman

Geurt Souman uit Wezep is sinds het jaar 2010 onze vaste vervanger wanneer Peter Bos verhinderd is en verwoordt dit in een persoonlijke noot…

… Leden van CMK Asaf
Het is altijd weer een feest om tijdens de repetitie in Dedemsvaart te zijn en ik mag wel zeggen, dat het goed klikt tussen ons. En hoewel ik maar enkele malen per jaar dirigeer als 2e dirigent, lijkt het soms wel of ik er alle weken ben. Ik kom dan ook altijd met veel plezier naar ASAF als dirigent Peter Bos verhinderd is.

Met vriendelijke groet, uw 2e dirigent Geurt Souman