Begeleiders

Dirigent Jorrit Woudt (1980) kreeg al op negenjarige leeftijd orgelles aan de muziekschool in Ermelo. In 1993 zette hij zijn orgelopleiding voort in Heemse onder leiding van Freddy Veldkamp. Op dertienjarige leeftijd begeleidde Jorrit zijn eerste kerkdienst en nog steeds is hij ’s zondags op de orgelbank te vinden om tot Gods eer de gemeentezang te begeleiden, voornamelijk in de Gereformeerde kerken (vrijgemaakt) van Enschede.

Vanaf 3 februari 2022 heeft Jorrit Woudt de baton in handen voor het Chr. Mannenkoor Asaf Dedemsvaart. 

Jorrit studeerde schoolmuziek, orgel, piano en kerkmuziek aan het conservatorium in Zwolle en behaalde in juni 2004 zijn hoofdvakdiploma orgel als leerling van Harm Jansen. Verder volgde hij improvisatielessen bij Sietze de Vries uit Zuidhorn, pianolessen bij Herman Riphagen uit Heerde en studeerde hij een aantal jaren theologie aan de Theologische Universiteit in Kampen (Broederweg).

Jorrit Woudt is een veelgevraagd koorbegeleider op zowel orgel als piano bij concerten en cd-opnames. Koorreizen brachten hem meerdere malen in het buitenland (o.a. Canada en de Verenigde Staten) en diverse keren was hij als organist en pianist te zien bij het bekende EO-tv-programma ‘Nederland Zingt’. Verder was hij een tijdlang verbonden aan een basisschool als muziekdocent en is hij momenteel actief als dirigent van twee gemengde koren en een mannenkoor. Daarnaast beleeft hij veel plezier aan zijn bezigheden als arrangeur en componist van (voornamelijk koor-) muziek.

Geurt Souman, 2e Dirigent Asaf

Geurt Souman

Geurt Souman uit Wezep is sinds het jaar 2010 onze vaste vervanger wanneer Jorrit Woudt verhinderd is en verwoordt dit in een persoonlijke noot.

Leden van CMK Asaf
Het is altijd weer een feest om tijdens de repetitie in Dedemsvaart te zijn en ik mag wel zeggen, dat het goed klikt tussen ons. En hoewel ik maar enkele malen per jaar dirigeer als 2e dirigent, lijkt het soms wel of ik er alle weken ben. Ik kom ook altijd met veel plezier naar ASAF als dirigent Jorrit Woudt verhinderd is.

Met vriendelijke groet, uw 2e dirigent Geurt Souman