Agenda

Ons dynamisch Chr. mannenkoor reserveren?
Neem vrijblijvend contact op met de heer Albert van de Belt in Dedemsvaart. Telefoon: 06 521 50 481. Per e-mail: reserveringen.asaf@gmail.com

GERANIUMACTIE ASAF 2021
U kunt deze 10 soorten (foto) tot in detail bekijken via de link Goed doel: ASAF bij Kwekerij Onderdijk.

Het bestellen van onze geraniumplanten bij Kwekerij Onderdijk kan op 25 t/m 29 april.

Wanneer op te halen? Uw bestelling kan alleen op vrijdag 30 april, vanaf 13 uur, opgehaald worden! De activiteiten-commissie van Asaf staat deze vrijdagmiddag langs de oprit van de kweker om u hierbij van dienst te zijn. Tot dan, en alvast onze hartelijke dank namens alle koorleden.

Maar het is ook mogelijk om uw keuze aan geraniumplanten via de activiteiten-commissie Asaf te laten lopen. De heer P. Poortman staat u graag te woord: per T 0523 614182 of mail naar mannenkoorasaf@gmail.com

Nieuwsgierig in wat geweest is?    
Klik op deze link voor een terugblik op o.a. een koorreis, bijzondere koormomenten en de jaarlijkse geraniumactie(s) van Asaf.

Mededeling van het bestuur Asaf
Maandagavond 23 maart: Het kabinet heeft aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Dit betekent voor Asaf: het moeten annuleren van een aantal kooroptredens in dit jaar tot heden in 2021. De wekelijkse repetitie-avonden op de maandagavond zijn hiermee komen te vervallen in het gebouw De Antenne, Wilhelminastraat 3 te Dedemsvaart.  

AGENDA 2021

Zondag 17 oktober ? – kerkdienst
Oase kerk, Ringweg 3 te Drachten.
Klik hier voor de website Oase kerk.
Aanvang: 19:30 uur (kerk open vanaf 17 uur).

Ronald IJmker – organist
Peter Bos – dirigent

Onze jubileum CD 60 jaar Asaf kunt u bestellen via deze link.
Ons (archief)fotoalbum staat nog in de kinderschoenen, we doen ons best.