HOME

Historie

Bestuur

Begeleiders

Agenda

Repetities

CD

Uitgelicht

Fotoalbum

Linken

Contact

Bestand Downloaden

Bestand Downloaden
Paasmaandag 28 maart 2016
Uitwisselingsconcert CMK Asaf-Dronten 27/02 2016
Nieuwjaarsontmoeting Asaf 2016
Kerstconcerten Asaf 2015
Vierdaagse Concert-/Koorreis Trier - 13 t/m 16 mei
Historie Chr. Mannenkoor Asaf - 1953 tot 2003
Koorbegeleiding Asaf
Optredens Asaf vanaf het jaar 2003
Uitwisselingsconcert CMK Dronten-Asaf 15/11 2014
Kerstzangavonden 2013
Jubileumconcert Asaf 2013
Jubileumreis Asaf 25 mei 2013
Spectaculaire Geraniumactie 2/3 mei 2013
CD opname 15/16 april te Hasselt 2013
Fotoalbum
Paasmaandag 28 maart 2016 Paasliederen zingen met Asaf onder leiding van Peter Bos in de Brugkerk te Balkbrug. Te vernemen aan het warme applaus, een gewaardeerde zangdienst waarin als rode draad het Thema "van Schepping tot Wederkomst". Met medewerking van Minne Bos (koorlid) als spreekstem en Gerrit Plaggenmarsch (koorlid) met trompet. Wilco Veldkamp begeleidde de (koor)zang op het orgel. Eigen impressie via My Album Asaf.  
Uitwisselingsconcert CMK Asaf-Dronten 27/02 2016 Persbericht Dedemsvaartse Courant, schrijverij Lensen. Mannenkoor Asaf en Mannenkoor Dronten zongen de sterren van de hemel. Het uitwisselingsconcert tussen CMK Asaf en CMK Dronten boeit groot publiek. Voor ons allen heel verrassend, de act achter de piano van beide musici Wilco Velkamg en Ronald IJmker tijdens het instrumentaal intermezzo. Grote waardering met een daverend applaus! . Dedemsvaart in Beeld maakte ook een opname. Onze impressie via Facebook Chr. Mannenkoor Asaf Dedemsvaart. 
Nieuwjaarsontmoeting Asaf 2016 Niet alleen een sfeervolle Nieuwjaarsontmoeting van de koorleden en partners, maar er werd ook een 40 jarige jubilaris Asaf in het zonnetje gezet. Zo ook werden de Asafieten verrast met een prachtige collage in boekvorm over de vierdaagse concertreis Trier in mei 2015. 
Kerstconcerten Asaf 2015 Ons dynamisch mannenkoor kan met warmte terug kijken op de twee gehouden kerstconcerten, De Krim en Dedemsvaart, decembermaand 2015. Mede mogelijk gemaakt door de sublieme medewerking van Leon Koppelman (panfluit en harp), Marijn de Jong (piano), Wilco Veldkamp (orgel en piano) en Sander van der Houten (orgel). Dit onder algehele leiding van onze koordirigent Peter Bos. 
Vierdaagse Concert-/Koorreis Trier - 13 t/m 16 mei In Uitgelicht staat het vierdaagse reisverslag van ons Concert-/Koorreis naar Trier en omgeving. Dit album wordt niet meer gevuld met foto's. Maar u kunt met ons nagenieten van deze REISimpressie, samengesteld door Dedemsvaart in Beeld met de door ons aangeleverde digitale bestanden. 
Historie Chr. Mannenkoor Asaf - 1953 tot 2003 Dat het mannenkoor uitgroeide in de loop der jaren naar een groot koor, was toen een mooie droom met voorzichtige opzet (17 leden) van drie oprichters, de heren J. Postma, J. Haasjes en J. Vrieling. In het jaar 2013, telt het Chr. Mannenkoor Asaf Dedemsvart ruim 80 leden.
Koorbegeleiding Asaf Koordirigent is Peter Bos uit Dronten. Lees meer >>>
Het Chr. Mannenkoor Asaf Dedemsvaart kent per optreden verschillende muzikale begeleiders...

Optredens Asaf vanaf het jaar 2003 Momenteel ondergaat dit Fotoalbum een herziening. Binnenkort hopen wij u een impressie te geven over de vele optredens van Chr. Mannenkoor Asaf Dedemsvaart in onze regio vanaf het jaar 2003. 50 jaar Asaf werd in dit jaar vereeuwigd bij de monumentale Kalkovens en Gashouder. www.hvavereest.nl/
Uitwisselingsconcert CMK Dronten-Asaf 15/11 2014 15 november 2014: op een miezerige zaterdag lekker droog in de bus om met onze koorleden en partners vanuit Dedemsvaart naar Dronten te rijden voor een feestelijk concert van twee mannenkoren. Het publiek heeft genoten, wij ook! Lees meer onder Uitgelicht.
Kerstzangavonden 2013 DECEMBERMAAND: een sfeervolle tijd waaraan wij als koor graag ons steentje willen bijdragen met uiteenlopende KERSTOPTREDENS. Wij verleenden onze medewerking aan de diensten in Oud Avereest - Gramsbergen en Dedemsvaart.
Bekijk onze laatste Kerstoptreden - Jubal & Asaf - via
Dedemsvaart in Beeld.

Beleef ook eens een ander optreden met ons mee...  

En wist u dat het Veendorp Dedemsvaart onder
Het Reestdal valt? Ook hier is ons optreden in Dedemsvaart is niet onopgemerkt gebleven!  
Jubileumconcert Asaf 2013 Ons mannenkoor gaf op zaterdag 2 november een spetterend jubileumconcert - 60 jaar Asaf - waarin ook de jubileum CD "Kom tot het Feest" werd gepresenteerd. Na het concert gingen er al meer dan 150 van deze blinkende schijven over in andere handen. Wij kijken met trots terug op deze avond en al het voorwerk om dit tot stand te brengen!

Kijk met ons terug via het woord van onze pr man en webmaster onder
Jubileumconcert Asaf.
Beleef verschillende fragmenten over ons jubileumconcert mee via
Dedemsvaart in Beeld onder november. 
Jubileumreis Asaf 25 mei 2013 De busreis op deze dag met verrassende ingrediënten, samengesteld door de jubileumcommissie in overleg met Gebo Tours uit Nieuwleusen, voor het gezelschap van 120 personen (koorleden en partners) kon echt het predikaat "super geslaagd" ontvangen! Mede dank zij het mooie, zonnige weer en natuurlijk de onderlinge stemming onderweg en tijdens het Dubbel Koorconcert in Tiel. Lees meer >>>

Spectaculaire Geraniumactie 2/3 mei 2013 Asaf op pad vanuit de loods bij Antuma met opstag van duizenden potgeraniums (rode oostenrijks tot staand in vele kleurschakeringen). Eind vrijdagmiddag kon de jubileumcommissie al het heugende nieuws omroepen: "mannen, onze 7000 planten zijn al verkocht".
Wegens het grote succes gaan de Asaffieten volgend jaar opnieuw in actie!
Lees meer >>> 
CD opname 15/16 april te Hasselt 2013 Beleef de CD opname mee via onze eigen fotoreportage...
Media-impressie CD opname
www.hardenberg.nu/nieuws/regio/272028/kom-tot-het-feest.html
0 Totaal items
HOMEHistorieBestuurBegeleidersAgendaRepetitiesCDUitgelichtFotoalbumLinkenContactBestand DownloadenBestand Downloaden
IS ZINGEN UW HOBBY? Kom de sfeer proeven bij ons koor...