HOME

Historie

Bestuur

Begeleiders

Agenda

Repetities

CD

Uitgelicht

Fotoalbum

Linken

Contact

Bestand Downloaden

Bestand Downloaden
Organisten
Begeleiders
Dirigent:

Peter Bos werd geboren in Kampen. Na het doorlopen van de muziekschool in Kampen heeft hij een tiental jaren orgel- en pianolessen gevolgd bij Klaas Jan Mulder. Daarnaaast volgde hij twee zomercursussen koordirectie, uitgaande van de Kurt Thomas Stichting in Den Haag. Van beroep was hij leerkracht aan een P.C. Basisschool te Dronten, de plaats waar hij ook woont. 

Begeleiding
Peter Bos is in het verleden dirigent geweest van diverse gemengde en mannenkoren en sinds het jaar 2010 ook van het Chr. Mannenkoor Asaf. Sinds april 1998 dirigent van het Chr. Mannenkoor“Staphorst” . Verder is hij vervangend dirigent van diverse koren waaronder Concertkoor “Immanuel” te Kampen. Hij begeleidt diverse korten op orgel en piano.

Bovendien leidt Peter Bos de Cantorij van de Ned. Ger. Ichtus-Kerk te Dronten en is hij al weer bijna 40 jaar vaste organist in deze kerk. In april 2016 ontving hij een koninklijke onderscheiding behorende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

2e Dirigent:

Geurt Souman uit Wezep is sinds het jaar 2010 onze vaste vervanger wanneer Peter Bos verhinderd is en verwoordt dit in een persoonlijke noot...

Leden van CMK Asaf
Het is altijd weer een feest om tijdens de repetitie in Dedemsvaart te zijn en ik mag wel zeggen, dat het goed klikt tussen ons. En hoewel ik maar enkele malen per jaar dirigeer als 2e dirigent, lijkt het soms wel of ik er alle weken ben. Ik kom dan ook altijd met veel plezier naar ASAF als dirigent Peter Bos verhinderd is.


Met vriendelijke groet, uw 2e dirigent

Geurt Souman  Volgt u CMK Asaf ook al?  


 

 

HOMEHistorieBestuurBegeleidersAgendaRepetitiesCDUitgelichtFotoalbumLinkenContactBestand DownloadenBestand Downloaden
IS ZINGEN UW HOBBY? Kom de sfeer proeven bij ons koor...